GEZELLIGE ACTIVITEITENDAG GROOT SUCCES

flickricon-thumb2 meer foto’s van deze dag…

Op zondag 24 augustus 2008 stond de poort van ons gildenterrein wijd open voor de activiteitendag. Vorig jaar waren we met de bus naar Kevelaer geweest met aansluitend een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen. Dit was dusdanig in de smaak gevallen dat de Overheid besloot om een jaarlijkse activiteitendag te gaan organiseren.
Een en ander om de leden te bedanken voor de hulp tijdens de jaarlijkse vlooienmarkt en om de broederschap te benadrukken.
Dit jaar was gekozen voor een fietstocht met opdrachten en aansluitend een barbecue met bijbehorende drankjes.

IMG_2765

Aan de fietstocht deden 27 gildenbroeders en zusters mee. Iedereen was erg enthousiast over de mooie route (29 km) die voerde door Veghels dreven en
’t Hurkske. Het was ideaal fietsweer en na 2 pauzes waar voldoende frisdrankjes en Marsprodukten aanwezig waren druppelden de eerste fietsers om 16.00 uur weer het gildenterrein op.

Veertig gildenbroeders en zusters, waaronder onze eredekenen Jan Driessen en Harry van Weegen en gildenheer Aart Smulders en Henk van Genuchten genoten nadien van een goed verzorgde barbecue, terwijl de biertap weinig rust werd gegund. Onder het genot van een lekkere wijn en voldoende vis, vlees, salades, sausjes en stokbrood werd er tot in de kleine uurtjes nagekaart. Het was een gezellige boel.

Er waren een drietal prijzen (wijn) beschikbaar voor de fietstocht en de uitslag hiervan was:

1e prijs: Annelies Rams             36 punten
2e prijs: Nettie van Lieshout    32 punten
3e prijs: Jan Verstappen           30 punten

De 3e prijs was eigenlijk ex aequo voor 7 personen, maar omdat Jan de meeste punten had gegooid bij het darten, kreeg hij de fles wijn.

IMG_2768

Volgend jaar hopen we weer zo’n gezellige dag te kunnen organiseren.
De thuisblijvers hadden weer ongelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.