Barbaradag 2006

Op zaterdag 9 dec.  heeft  St. Babaragilde  weer zijn jaarlijkse feestavond gehouden in  ambiance.
Deze avond begon met een eucharistieviering in de St, Lambertuskerk. Tijdens deze  viering legde  gildebroeder Gerard van den Oever (standaardrijder) de belofte van trouw af ten overstaan  van staande Deken John Rams.

0.9A42 0.C24

Bij de opening van de avond in ambiance stond de staande Deken even stil bij de overleden gilbroeders en gildezusters, Bert van de Steen, Harrie van Liempd , Jan van de Ven, Hannie Verbruggen Riet van Liempd.
Tijdens deze avond was er weer de heerlijke erwtensoep met  brood en spek  en het brandenwijntje met suiker. Er werden weer diverse schildjes uitgereikt door onze Koning Paul die waren behaald op de gildedagen, voor het vendelen, standaardrijden en de jeu de boules competitie.

0.C24 5.2E70

Later op de avond kwamen  2 dames die niets van het Gilde wisten maar later wel degelijk  te kennen gave  dat ze goed op de hoogte waren van het wel wee van  het Gilde. Met mooie en leuke teksten werden diverse Gildebroeders en zusters voor het voetlicht gehaald. Maar hun grote vraag  bleef onbeantwoord waarom vrouwen niet bij het Gilde  mogen, Mooi gedaan Mieke en Siska en hopelijk tot volgend jaar. Het was weer een  zeer gezellig onderonsje.

5.2E70 10.30F8

13.3A82 15.293A

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.